Physical Comedian | Juggler | Mingle Artist

Cirkushoppet 2016

New Note.jpeg

Det fascinerar mig hur fantastiska barn är på att vara i nuet. Det är även fantastiskt att se vuxna skratta också, och vuxna som ser sina barn skratta är en svårslagen ”feel good” känsla, och barn som ser vuxna skratta ger en lika bra känsla.

Sedan är det klart att barnen på födelsedagskalas på Djursholm kanske inte är lika ”hungriga” på kultur eller har samma behov av att bli sedda, men alla barn delar ändå samma förmåga av att vara här och nu i stunden. Fattig som rik!

Man får så mycket av barnen som vi besöker. Ibland spelar jag in korta filmklipp bakom scenen under showen bara för att höra skrattet igen på kvällen när vi är på väg hem i bussen. Sedan tar jag ofta en ”mental bild” i huvudet av ansikten på barnen som tex. precis har klarat av att snurra en tallrik på en pinne, eller kastat upp och lyckats fånga tre jongleringsdukar. En fantastisk bild som beskriver, bättre än tusen ord, den förhöjda självkänslan som uppstår hos ett barn i just den stund som hen lyckas med ett trix! Oslagbart!

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s